Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα. close
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν μπορείτε να βάλετε παραγγελία από την χώρα που έχετε ορίσει United States

 Τηλ.: 28210-88330 Fax: 28210-88350
Καλώς ήρθτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα !    Login / Register  

Επισκευή Υπολογιστών

Έλεγχος υπολογιστών εάν έχουν την δυνατότητα να δεχτούν τις καινούριες τεχνολογίες και λειτουργικά.

Με πολύ μικρό κόστος ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη κάντε τον υπολογιστή σας να μη διαφέρει σε δυνατότητες από έναν καινούριο.

Επισκευή Laptop

Επισκευάστε τον φορητό σας υπολογιστή με χαμηλό κόστος. Αναλαμβάνουμε όλες τις βλάβες που αφορούν τον φορητό σας υπολογιστή όπως επισκευή καμένης κάρτας γραφικών, αντικατάσταση οθόνης, αντικατάσταση καμένης μητρικής, αντικατάσταση σκληρού αντικατάσταση keyboard.

Καθαρισμός και συντήρηση laptop

Καθαρισμός laptop σε software (απο ιούς) και Hardware. Περιλαμβάνει εσωτερικό καθαρισμό του Laptop και συντήρηση.

Format και Εγκατάσταση Προγραμμάτων

Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο λειτουργικό στον υπολογιστή σας και αυξήστε τις επιδόσεις του. Επίσης εγκαθιστούμε πληθώρα εφαρμογών όπως Antivirus, Office Suite, Επεξεργαστές Κειμένου-Βίντεο και άλλα.

Κάμερες Ασφαλείας

Εγκατάσταση καμερών ασφαλείας στην οικεία ή στον χώρο εργασίας. Διαχειριστείτε και παρακολουθήστε τον χώρο σας από μακριά και καταγράψτε οποιαδήποτε κίνηση με την λειτουργία ανίχνευσης κίνησης.

Δικτύωση Υπολογιστών Επέκταση δικτύων

Δικτυώστε τους υπολογιστές που βρίσκονται στο σπίτι η στον επαγγελματικό σας χώρο, σε έναν η παραπάνω ορόφους. Μοιραστείτε αρχεία και εκτυπωτές. Χρησιμοποιούμε εργαλεία και τεχνογνωσία για να μπορείτε να δικτυωθείτε και να μοιραστείτε την σύνδεση του internet από μεγάλη απόσταση.