Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα. close
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν μπορείτε να βάλετε παραγγελία από την χώρα που έχετε ορίσει United States

 Τηλ.: 28210-88330 Fax: 28210-88350
Καλώς ήρθτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα !    Login / Register  

BASEUS ασύρματος φορτιστής και βάση αυτοκινήτου WXHW01-01, 10W, μαύρο

Ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου 10W και βάση με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Διακρίνεται για την υψηλής αισθητικής κατασκευή του και τον τεχνολογικά προηγμένο μηχανισμό συγκράτησης του τηλεφώνου! Τα μπράτσα στήριξης του τηλεφώνου ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού και ασφαλίζουν αυτόματα με χρήση αισθητήρα υπερύθρων ο οποίος αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του τηλεφώνου, καθώς πλησιάζει στην βάση. Με αυτόν τον τρόπο η χρήση της βάσης γίνεται εύκολα, χωρίς να προκαλεί στρες κατά την οδήγηση.
Ρυθμίζεται προς κάθε κατεύθυνση (κατά 90°) ώστε να πετύχετε την ιδανική γωνία λήψης και διαθέτει σιλικονούχα επιφάνεια ώστε να μην τραυματίζει την πλάτη του κινητού σας.

Διαθέτει 10 επίπεδα προστασίας: Over current, overcharge, over discharging, overheat, over power, over voltage, short circuit, electromagnetic field, anti-reverse και recovery protection.

Είναι συμβατή σχεδόν με κάθε τύπο αεραγωγού αυτοκινήτου και διακρίνεται για την σταθερότητα με την οποία κουμπώνει στους αεραγωγούς, αποτρέποντας επιπρόσθετες μετακινήσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Standard: Qi
Υλικό: ABS + silicone
Input: 10W (max)
Output: 5V/2A, 9V/1.67A (max)
Frequency: 110-205Khz
Conversion: >70%(Min)
Charging distance: <6mm
Συμβατότητα: κινητά με οθόνη 4.5 έως 6.5"

Περιεχόμενα συσκευασίας
ασύρματος φορτιστής
Καλώδιο Micro USB
Εγχειρίδιο χρήσης